قرار یک ملاقات را بگذارید

قرار یک ملاقات را بگذارید

تاریخ : چهارشنبه 02 مهر 1399 زمان : 14:18 | بازدید : 76
نویسنده : محمد محبوبی | نظرات (0)

 

از مشتری تاییدیه‌ی یک ملاقات رو‌ در رو یا ویدئوکنفرانس را بگیرید تا محصول خود را به طور کامل ارائه نمایید. اگر او علاقمند به این ملاقات در اسرع وقت بود، به سرعت شرایط را فراهم آورید.

 

۶. اگر ملاقات رو در رو مناسب‌ترین راه در قدم بعدی بود، از استراتژی پیشنهاد گزینه‌ی جایگزین بهره بگیرید

ملاقات رو در رو در بازاریابی تلفنی

 

یکی از راه‌های داشتن یک بازاریابی تلفنی موفق این است که به مشتری دو وقت را پیشنهاد دهید؛ «آقای جانسون، من می‌توانم ساعت دو و ربع امروز در دفتر شما باشم یا اگر با برنامه‌های شما تداخلی ندارد نظرتان با فردا ساعت نه و چهل و پنج چطور است؟» هرگز نگویید «کی می‌توانیم با هم ملاقات داشته باشیم؟» وقتی از استراتژی گزینه‌ی جایگزین استفاده می‌کنید، بر زمان قرار ملاقات کنترل پیدا خواهید کرد. و به این نکته توجه کنید که درخواست ملاقات در خارج از ساعات کاری توجهات را به شما جلب خواهد کرد. با این کار شما خود را فروشنده‌ای وقت‌شناس نشان خواهید داد که برای وقت خود احترام قائل است. کافی است امتحان کنید.

 

حتما بخوانید: ۱۵ راز افرادی که متقاعد کردن دیگران را خوب بلدند

۷. به خاطر گفتگوی تلفنی و قرار ملاقات از آنها تشکر کنید

مجددا تاییدیه‌ی تاریخ، زمان و محل ملاقات را بگیرید. در صورت لزوم آدرس محل ملاقات را درخواست کنید. به اطلاع مشتری برسانید که برای استفاده‌ی هر چه بهتر از زمانی که با هم خواهید داشت چه مقدماتی فراهم خواهید آورد. اطلاعات تماس را به این شکل در اختیارشان قرار دهید: «اگر پیش از ملاقات موضوعی پیش آمد که لازم بود به من اطلاع دهید، با شماره‌ی ۱۲۱۲ ۵۵۵ (۰۲۱۲) تماس بگیرید.»

 

۸. بهترین راه برای داشتن یک بازاریابی تلفنی موفق این است که پیگیر باشید

اگر قرار ملاقات در چند روز آینده خواهد بود، به سرعت یک نامه‌ی تاییدیه‌ی ملاقات بفرستید. اگر قرار ملاقات فردا بود، یک ایمیل تاییدیه‌ی کوتاه و با لحنی بانشاط بفرستید.

 

به تازگی‌ها نظرسنجی‌های CMOsurvey نشان داده که بازاریاب‌ها در نظر دارند طی پنج سال آینده، زمانی که در شبکه‌های اجتماعی می‌گذرانند را دو برابر کنند. در عین حال پژوهشی در IBM نشان می‌دهد که نزدیک به نیمی از مدیران ارشد بازاریابی (CMO) اعتقاد دارند که برای مدیریت چالش‌های موجود در رسانه‌های اجتماعی، آمادگی لازم را ندارند. این اختلاف، نشان‌دهنده‌ی مسئله‌ای مهم و هزینه‌بری است و آن هم اینکه هر چند بازاریابان مدام در رسانه‌های اجتماعی وقت می‌گذرانند، اما بسیاری از آنها هنوز هم درباره‌ی مسائل مختلفی همچون مدیریت و استراتژی‌ها و یک‌پارچه‌سازی تردید دارند. در همین راستا و در این مقاله با چند اصل برای بهبود استراتژی بازاریابی در شبکه‌های اجتماعی، آشنا می‌شوید.

 

 

 

جستجوی عبارت social media marketing tips (نکته‌هایبازاریابی شبکه های اجتماعی) در گوگل، نزدیک به ۱۴۰ میلیون نتیجه به دست می‌دهد. با دیدن این همه تیتر و عنوان برای آدم انتظار ایجاد می‌شود، اما در حقیقت هیچ مقاله‌ی پر و پیمانی درباره‌ی استراتژی بازاریابی در رسانه‌های اجتماعی وجود ندارد. برخی مقاله‌ها می‌گویند که قصه‌‌گویی ابزاری موثر برای بازاریابی و تبلیغات است. اما چه قصه‌ای؟ چگونه این شیوه را با اقدامات سنتی خود ادغام کنیم؟

 

حتما بخوانید: ۱۵ نکته برای افزایش مخاطب در شبکه های اجتماعی

مقاله‌های دیگری هستند که استفاده از برخی شبکه‌های اجتماعی همچون پینترست را تبلیغ می‌کنند. اما برند شما چه چیزی باید ارسال کند؟ اصلا مخاطبان هدف‌تان در پینترست حضور دارند یا نه؟ مقاله‌های زیادی توصیه می‌کنند نگاهی به استراتژی‌های دیگر برندها در زمینه‌ی رسانه‌های اجتماعی بیندازید. اما آنچه برای برندهایی نظیر Comcast و Best Buy و Universal Studios مفید بوده، احتمالا برای بانک یا استارتاپ یا شرکت‌های خرده‌فروشی تاثیری نخواهد داشت.

 

آنچه بازاریابان احتیاج دارند، فرآیندی است که منجر به راه‌حل‌های منحصربه‌فردی شود. آنها باید از مفاهیم بازاریابی پایه استفاده کرده و آنها را برای این فضای جدید رسانه‌های اجتماعی که فضایی دوطرفه و مصرف‌کننده-سالار است، اصلاح و بازسازی کنند. این چارچوبی برای انجام این کار است که از کتاب Social Media Strategy گرفته شده است.

 

وضع موجود را تعریف کنید

تعریف وضع موجود - ارتقای استراتژی بازاریابی در شبکه‌های اجتماعی

 

اولین گام اصلا در مورد رسانه‌های اجتماعی نیست، بلکه باید اهداف و بازار هدف کسب‌وکارتان را بشناسید. صنعت مربوطه و عملکرد اخیر این برند و تبلیغات بازاریابی سنتیِ فعلی این محصول و رقبایش را هم در نظر بگیرید. یک استارتاپ یا محصول جدید باید آگاهی ایجاد کند، باید اعلام وجود کند، در حالی که شاید یک محصول قدیمی‌تر نیاز به احیای خود دارد. برخی برندها به تصویری جدید احتیاج دارند، مثل آن وقتی که محبوبیت استارباکس رو به افول گذاشت و هاوارد شولتز اعتماد مصرف‌کنندگان به این برند را بازگرداند. یکی از ابزارهایی که استارباکس استفاده کرد، کمپین My Starbucks Idea در رسانه‌های اجتماعی بود تا بازخورد جمعی بگیرد و تعامل مجددی با مشتریانش برقرار کند.

منبع:

https://www.chetor.com/14941-%db%b8-%d9%86%da%a9%d8%aa%d9%87-%d9%85%d9%88%d9%81%d9%82%db%8c%d8%aa-%d8%af%d8%b1-%d8%a8%d8%a7%d8%b2%d8%a7%d8%b1%db%8c%d8%a7%d8%a8%db%8c-%d8%aa%d9%84%d9%81%d9%86%db%8c/

ارسال نظر برای این مطلب


کد امنیتی رفرش